• English
  • Magyar
Description for image 5Description for image 6Description for image 4Description for image 3Description for image 2

Üdvözöljük a Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszék honlapján!

 

Aktualitások

VIII. Térinformatikai Konferencia és Szakkiállítás 2017. máj. 25-26

jan
05

A Debreceni Egyetem Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszéke örömmel jelenti be, hogy 2017. május 25. (csütörtök) és 26. (péntek) között megrendezésre kerül a VIII. Térinformatikai Konferencia és Szakkiállítás. 

REGISZTRÁCIÓ

Továbbképzési pontot ér a Térinformatikai Konferencián való részvétel

feb
24

 A Térinformatikai Konferencia és Szakkiállítás Szervezőbizottsága tájékoztatja a kedves érdeklődőket, hogy Budapest Főváros Kormányhivatalának határozata alapján: a 2017. május 25-26. között megrendezésre kerülő VIII. Térinformatikai Konferencia és Szakkiállításon való részvétel 3 továbbképzési pontot ér.
"A rendezvényen az előadások tartásáért az előadóknak előadásonként plusz egy továbbképzési pont jár."
REGISZTRÁCIÓ

Kollégáink vendégoktatóként Albániában

feb
13

Balázs Boglárka és Bertalan László a CEEPUS program keretein belül a Tiranai Műszaki Egyetem kihelyezett intézetben, a 'Természeti Veszélyek Nemzeti Megfigyelő és Előrejelző Központjában' tölt két hetet.

Ez idő alatt a Földtudományi Intézet bemutatásán túl főleg geoinformatikai, hidrológiai témakörökben tartanak elméleti és gyakorlati foglalkozásokat. Az intézmény tevékenységéhez kapcsolódó témakörökben (hidrológiai modellezés és előrejelzés, villámárvizek, stb) új ismereteket sajátítanak el.

Szabó Szilárd professzori kinevezése

jan
19

 Debreceni Egyetem tizenöt új professzora vette át egyetemi tanári kinevezését Szilvássy Zoltán rektortól csütörtökön a Rektori Tanácsteremben.
 
- Az ember oktatói pályafutásának vannak állomásai. Az egyetemi tanári kinevezés egy olyan megálló, amely az egyetemen az oktató-kutató számára elérhető életpálya csúcsa. Itt meg lehet állni, azt mondani, hogy befejezte, de ha valaki aktív, tevékeny marad, akkor bármit elérhet – fogalmazott Szilvássy Zoltán rektor.
 

Szabó József professzor kapta idén „A Debreceni Egyetem Tanárképzéséért Díjat”

dec
14

Szabó József, tanszékünk emeritus professzora, a hazai földrajztudomány kiválósága kapta idén a „A Debreceni Egyetem Tanárképzéséért Díjat”.

Feliratkozás Kezdőoldal hírcsatorna csatornájára