• English
  • Magyar
Description for image 5Description for image 6Description for image 4Description for image 3Description for image 2

Üdvözöljük a Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszék honlapján!

 

Aktualitások

VIII. Térinformatikai Konferencia és Szakkiállítás 2017. máj. 25-26

jan
05

A Debreceni Egyetem Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszéke örömmel jelenti be, hogy 2017. május 25. (csütörtök) és 26. (péntek) között megrendezésre kerül a VIII. Térinformatikai Konferencia és Szakkiállítás. 

REGISZTRÁCIÓ

Élménybeszámoló az Egyesült Államokban töltött Campus Mundi utazásról Varga Orsolya tollából

ápr
24

A Campus Mundi mobilitási program keretében volt alkalmam az Egyesült Államokban, ezen belül is a Massachusetts állambeli Worcesterben járni március 10. és április 10. között. Erről az egy hónapos utazásról írok most egy rövid élménybeszámolót, amely összefoglalja szakmai és személyes élményeimet. Az a szerencse ért, hogy két PhD-s évfolyamtársam, Barkóczi Norbert és Kozics Anikó is megnyerte az ösztöndíjat ugyanarra az egyetemre, így együtt vághattunk neki az utazásnak.

Továbbképzési pontot ér a Térinformatikai Konferencián való részvétel

feb
24

 A Térinformatikai Konferencia és Szakkiállítás Szervezőbizottsága tájékoztatja a kedves érdeklődőket, hogy Budapest Főváros Kormányhivatalának határozata alapján: a 2017. május 25-26. között megrendezésre kerülő VIII. Térinformatikai Konferencia és Szakkiállításon való részvétel 3 továbbképzési pontot ér.
"A rendezvényen az előadások tartásáért az előadóknak előadásonként plusz egy továbbképzési pont jár."
REGISZTRÁCIÓ

Kollégáink vendégoktatóként Albániában

feb
13

Balázs Boglárka és Bertalan László a CEEPUS program keretein belül a Tiranai Műszaki Egyetem kihelyezett intézetben, a 'Természeti Veszélyek Nemzeti Megfigyelő és Előrejelző Központjában' tölt két hetet.

Ez idő alatt a Földtudományi Intézet bemutatásán túl főleg geoinformatikai, hidrológiai témakörökben tartanak elméleti és gyakorlati foglalkozásokat. Az intézmény tevékenységéhez kapcsolódó témakörökben (hidrológiai modellezés és előrejelzés, villámárvizek, stb) új ismereteket sajátítanak el.

Feliratkozás Kezdőoldal hírcsatorna csatornájára